tinggalkan link anda :)

Tuesday, April 26, 2011

holaa :D ( tak puas aty )

asslamualaikom :) holaa . woaahh ! suda lame agak nye qu tak update ini belogg :D act , tak bz pon , tp semenjak dua menjak nie , terase agak malas nk update :) tp kat pale nie igt ngan belogg nie je , tp malas je nk update :) maap ye readers !! koang miss tak ngan entry2 saia ? ehek , msti miss bukan ? HAHA ! okayokay straight to the point je laa ! haihh


yes , ini laa yg qu tak puas aty tu !! act , qu tak puas aty ngan akademi fantasia , atau nme singkatan nye AF9 :) nape doang buad AF kali nie yg last eyh ? tak best laa , baru igt nk try audition taon dpan ! HAHA ! nmpak sgt nk mentipu kan ? :D  then , nape doang buad operasi gugur sume nie ? tak best laa . . sumpah qu tak stuju !! haihh :| tp nk buad cm ne an bnde da jd da pon :) tp qu tak ske laa doang gugor kn si AIDA tu ! qu minat giler ngan dye , mklum laa , sekampong ngan qu an ? HAHA !

suda laa , penad laa ary nie sbab qu update nie pon kt uma my BFF iaitu schaheda jamal ! so , kurang mud laa nk bebel pnjg2 :| HAHA ! okay laa u ollss ! daa , adioss :)
THANKS FOR READING

1 comment:

Schaheda Jamal said...

adoi , dah lame tak tgk af, astro dah kene potong laa . HAHA .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...