tinggalkan link anda :)

Friday, May 13, 2011

saked hati !

heyy readers ! cm ne ? bile tgok pic yg ats nie , koang dpat rse tak kemarahan wawan skunk nie ? haihh 
kalo tak rse pon , BUADBUAD RASE JE LAA ! haha ! 
okayokay , asl blogger skunk asik buad pangai je ? dye mara kt wawan ke ? hee *cm tadek motif je dye nk mara kt qu an ! HAHA !
ye laa , mne tak nye bile time kite ade mood nk update bellog , time tu jugakk laa dye nk prob !
n bile da elok lak , byk widget n comment from follower wawan byk yg da ilang ! adoyaii ! 
SAKED HATI ! 
sabo je laa ! tp nsib baek wawan bole sabo lg , kalo idok , dah wawan bakor je ! HAHA 
*eh , ape yg qu melalot nie ? :D
nsib baek laa ade group tok blogger2 kt fb lepak kt situ ! ilang bosan ckit ! huu
bile time blog tak bole bukak , mule laa doang bising n ngadu nasib kt group tu , 
yg kne mnjwb nye si admin n si owner group tu laa yg bername EZAD AMIR tu ! HAHA
ecehh , sempat lg pomot nme owner group tu ! 
eh , bile cite psal si ezad amir nie kan , mse wawan dok lepak2 kt group tu , owner group tu telah melantik wawan jd ADMIN kt group tu ! HAHA 
*agk bangge jugakk trase di situ ! :)
mule2 wawan byk jugak soal ngan ezad tu , 
ye laa , wawan mne laa pnah jd admin kan ? then dye ckp tak susa pon . .
then , dye pon mntak link wawan , n wawan pon kasi laa , tup tup
wawan da jd admin untuk zon selangor kt situ ! HAHA
skunk wawan kalo onl , tak sah kalo tak jengok ke group tu !  
eh , rse nye wawan cm da lari topik je nie ? td cm nak mara sgt kan ? haihh
apeape je laa . .
tp mood nga geram lg nie !
BLOGGER , pas nie pliss laa jgn buad hal lg okay ! 
t kasihan kat blogger yg laen nk update doang nye blog pon susa kan . .
jgn buad lg tau ! 
okay laa readers , rse nye cukop laa tu kod !
byebye ! 
assalamualaikom :)

THANKS FOR READING

8 comment:

EZAD AMIR said...

kah kah kah..ape kah maksud sume ini??
marah ada bangga pun ada aq rase??ekekeke..

thanx mentioned nme aq..ekekekek

EZAD AMIR said...

erk..kena print screen ni entri ni nk tnjuk kt orang2 kg 6t..wakakakakak

ezuanWAWAN said...

HAHA ! no biggie laa kawan :)
kao nk print ke ? okayokay :D

enthucolleen said...

huhu..tak ngantuk lagi singgah sini kejap..jadi admin bebaik ye wawan..hehehe

ezuanWAWAN said...

HAHA ! makasih kawan :)

remy ammy said...

cool wawan cool .. hee -:)

sha said...

a ah, harap blogspot tak buat hal lagi.

dan tahniah, jadi admin :-)

ezuanWAWAN said...

tengs guys :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...