tinggalkan link anda :)

Wednesday, October 26, 2011

tension vs malas


assalamualaikom wbt ! helo readers , kite bersua lagi ! HAHA sebenarnye , wawan tak nak cakap apeape pon malam nie , tapi nak menaip je ! HAHA macam ngoxngex je kan ayat tu =.= okayokay , balek pade title entry wawan nie , sebenarnye , wawan tension lah sebab rase mcm kejap sangat mase berlalu sekarang , wawan rase macam baru je masok AMC(kolej) nie , tp tuptup next week dah final exam ! sumpah manggembirakan menyeramkan ! HUU sekarang wawan in study week , lecturer pon kasi question bank yang berlambak , sehinggakan wawan TENSION n MALAS nak buat soklansoklan itu =.= bile bukak je mybaby(laptop) first sekali mesti bukak incik facebook dulu , lepas tu , mula lah leka ! adoii , ape nak jd ngan kao nie wawan tp nak buat mcm mane kan , nak tak nak , kene buat jugak kan , "ini untuk mase depan kao jugak wawan oii " HAHA ! 

THANKS FOR READING

1 comment:

Blogger said...

Do you need free Google+ Circles?
Did you know you can get them AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by getting an account on Like 4 Like?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...